Vlooien bestrijden

Vlooien bestrijding 

Niets is vervelender dan constante jeuk door vlooien. Deze kleine beestjes gaan in de meeste gevallen via een huisdier mee naar binnen, waardoor ze soms kunnen overspringen op mensen. Heb je last van vlooien en leveren de doe-het-zelf middeltjes niets op? Met de effectieve bestrijding van Ongediertebestrijding Rijnmond ben je binnen een mum van tijd van de vlooien af.

Start vandaag nog met bestrijden 

Of bel 010 311 60 01

Meest voorkomende vlo: Kattenvlo

Hoewel de naam anders doet vermoeden komt de Kattenvlo zowel voor bij katten als bij honden. Het vleugelloze diertje wordt gemiddeld 2 tot 3 mm lang. Het kan voorkomen dat vlooien mensen bijten. Het is echter vaak de vlo die een fout maakt, vervolgens snel weer loslaat en op zoek gaat naar een beter verblijf (hond of kat). Het bloed van de hond of kat is van levensbelang voor de Kattenvlo. Ze nestelen zich voornamelijk in honden en katten manden. 

Hoe voorkomt u vlooien

Het is niet prettig om vlooien in huis te hebben. Het vroegtijdig herkennen van een vlooienplaag helpt u om vlooien in de toekomst beter te voorkomen. Bekijk hieronder de tips om vlooien te voorkomen.

 • Stofzuig goed op plekken waar eitjes zitten zoals tapijt en meubilair. Zorg dat de stofzuiger een sterke zuigkracht heeft. Vergeet niet om goed stof te zuigen op de plek waar uw hond of kat verblijft.
 • Klop tapijten en kleden zoveel mogelijk buiten uit.
 • Kam uw hond of kat zorgvuldig met de vlooienkam. Dit weerhoudt de vlo ervan zich te nestelen. 
 • Houd een volle stofzuigzak na vervangen altijd goed dicht en gooi deze direct weg. Zowel eitjes en vlooien kunnen er gemakkelijk uitvallen, waardoor het bestrijdings proces weer opnieuw kan beginnen. 

Wilt u liever genezen dan voorkomen? Ongediertebestrijding Rijnmond hanteert een effectieve bestrijdingswijze tegen vlooien, waardoor u zeer snel van uw vlooien af bent. 

Start bestrijding 

Of bel 010 311 60 01

Kosten vlooienbestrijding

Vlooien laten bestrijden kan al vanaf €78,65 incl. BTW en voorrijkosten. Na een inspectie kunnen we u exact vertellen wat de bestrijding gaat kosten. 

Bestrijdingswijze Ongediertebestrijding Rijnmond 

Wilt u snel van uw vlooien afkomen? Ongediertebestrijding Rijnmond hanteert een duurzame en efficiënte bestrijdingswijze, zodat u direct van uw ongedierte af bent. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan. 

Contact
Nadat u contact heeft opgenomen, bellen wij u binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op 010 311 60 01. Vult u het contactformulier in? Dan bellen wij u binnen 24 uur terug. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. 

Inspectie
Om een u goed en eerlijk advies te geven komen wij graag eerst langs voor een vrijblijvende inspectie. We brengen de bestrijdingsmogelijkheden in kaart en laten u direct weten wat de bestrijding exact gaat kosten. Bovendien zullen we u ter plekke voorzien van handige adviezen die u helpen om in de toekomst een plaag te voorkomen. 

Uitvoering
In de meeste gevallen kunnen we na akkoord op de offerte, direct starten met het bestrijden van uw ongedierte. Wij nemen altijd voldoende materialen mee, zodat u direct op ons kunt rekenen. 

 • Doordat we gebruiken van hoogwaardige bestrijdingsmiddelen en materialen zorgen we voor een minimale belasting van het milieu. 
 • De bestrijdingsmiddelen worden altijd op een kind en huisdier veilige manier toegepast. Veiligheid gaat bij ons boven alles.
 • Wij maken gebruik van hoogwaardige bestrijdingsmiddelen en materialen met een minimale belasting voor het milieu.
 • De bestrijdingsmiddelen worden altijd op een kind en huisdier veilige manier toegepast, Veiligheid gaat bij ons boven alles.

Laat u terugbellen 

Of bel 010 311 60 01

Waarom Ongediertebestrijding Rijnmond?

 • Vrijblijvende inspectie
 • Beschikbaar van 08:00 tot 20:00 uur - 7 dagen per week
 • 100% discreet (geen reclame op auto en werkkleding)
 • Professioneel ongediertebestrijder voor bedrijven of uw huis
 • In het bezit van het Vakbekwaamheidscertificaat
 • Snel contact en eerlijk advies
 • Voldoet aan richtlijnen voor AIB, BRC en HACCP

Soorten ongedierte

Ongedierte Rijnmond is naast het bestrijden van vlooien ook gespecialiseerd in de bestrijding van: 

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over het ongedierte bestrijding van vlooien bij u in regio Rijnmond kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel voor snel contact naar 010 311 60 01. Tevens zijn we bereikbaar per e-mail en via het contactformulier.

CONTACTGEGEVENS

Ongediertebestrijding Rotterdam

info@ongediertebestrijding-rijnmond.nlwww.ongediertebestrijding-rijnmond.nl

010 – 311 60 01NL97 RABO 0332 0464 78
17168616
NL002021829.B36

Wat klanten over ons zeggen

M Shah

We zijn snel en super effectief geholpen! Hele vriendelijke man met professioneel advies. Heel erg meedenkend en oplossingsgericht. Zowel overdag als in de late avonduren beschikbaar.
Kortom een echte aanrader! Er zijn geen woorden om Bart te bedanken.

Sylvia

Helaas, had ik ook te maken met muizen. De muizen zaten tussen het plafond en bij mijn bovenbuurman in de muur. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Bart. Hij was erg vriendelijk en stuurde mij zoals afgesproken de offerte per email. Vervolgens ben ik akkoord gegaan en is er een afspraak gemaakt. Bart is 2 keer bij mij langs geweest en heeft netjes zoals afgesproken de muizen bestrijdt en de gaten gedicht. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, en raadt iedereen dit bedrijf aan, want ongedierte bestrijding Rijnmond is: snel, vakkundig en professioneel.

Marc

Hele vriendelijke man met verstand van zaken.

Gemakkelijk van uw ongedierte af!

Heeft u last van ongedierte, wij helpen u graag!

U heeft ongedierte waar genomen

Bel of mail ons direct

Wij komen zo spoedig mogelijk langs

Het ongedierte is bestreden

Waarom ongediertebestrijding rijnmond?

Wij zijn VCA gecertificeerd
Wij zijn professioneel
Wij zijn zeer snel

Kom met ons in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Ongediertebestrijding Rijnmond
info@ongediertebestrijding-rijnmond.nl www.ongediertebestrijding-rijnmond.nl 010 – 311 60 01 NL97 RABO 0332 0464 78
72344105
NL002021829.B36

Certificaten