Kakkerlakken bestrijding

Kakkerlakken in huis is natuurlijk niet fijn. De meest voorkomende kakkerlak in Nederland is de Duitse kakkerlak. Doordat ze zich snel kunnen voortplanten kunnen ze zeer snel zorgen voor overlast. Jonge kakkerlakken zijn vaak niet groter dan 1 millimeter en zijn dus moeilijk zichtbaar voor het menselijk oog. Kakkerlakken kunnen onopgemerkt uw huis binnenkomen en lange tijd verblijven, zonder dat u het doorheeft. 

Heeft u enkele kakkerlakken gezien? Ons advies is om kakkerlakken professioneel en zo snel mogelijk te laten bestrijden, zodat de plaag niet erg wordt. 

Direct van uw ongedierte af 

Of bel 010 311 60 01

Het herkennen van een kakkerlakkenplaag 

Kakkerlakken komen vaak ‘s nachts in beweging. Ziet u overdag een kakkerlak lopen, dan is de kans groot dat er meer zijn. Ook een onaangename geur (feromonen) of aangevreten voedsel in de voorraadkast, wijzen erop dat er sprake is van meerdere kakkerlakken. Door spoedig in te grijpen voorkomt u dat kakkerlakken zich razendsnel kunnen voortplanten.

Ze zijn bovendien gek op warme en vochtige schuilplaatsen. Zo zitten het liefst dichtbij resten van voedingsmiddelen in de keuken, woonkamer, gang, garage en zelfs in de badkamer. Een kakkerlak heeft weinig ruimte nodig, dus is een schuilplaats voor hun eenvoudig gevonden. Typische schuilplaatsen zijn het afvoerputje, aanrecht, keukenlade, in het plafond, in boekenkasten en het ventilatiesysteem van uw keuken of badkamer. 

Duitse kakkerlak 

De Duitse kakkerlak is de meest voorkomende soort in Nederland. Voortplanten doen ze razendsnel. Het eipakket dat het wijfje meedraagt bevat gemiddeld 30 eitjes. Hoewel de Duitse kakkerlak gemiddeld een half jaar oud wordt, produceert het wijfje gemiddeld 7 eipakketten. 

Kosten kakkerlakken bestrijding 

Kakkerlakken laten bestrijden kan al vanaf €78,65 incl. BTW en voorrijkosten. Na een inspectie kunnen we u exact vertellen wat de bestrijding gaat kosten. 

Start bestrijding 

Of bel 010 311 60 01

Bestrijdingswijze Ongediertebestrijding Rijnmond 

Wilt u snel van uw kakkerlakken afkomen? In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur op locatie zijn. Ongediertebestrijding Rijnmond hanteert een snelle en zeer efficiënte bestrijdingswijze. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan. 

Contact
Nadat u contact heeft opgenomen, bellen wij u binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op 010 311 60 01. Vult u het contactformulier in? Dan bellen wij u binnen 24 uur terug. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. 

Inspectie
Om een u goed en eerlijk advies te geven komen wij graag eerst langs voor een vrijblijvende inspectie. We brengen de bestrijdingsmogelijkheden in kaart en laten u direct weten wat de bestrijding exact gaat kosten. Bovendien zullen we u ter plekke voorzien van handige adviezen die u helpen om in de toekomst een plaag te voorkomen. 

Uitvoering
In de meeste gevallen kunnen we na akkoord op de offerte, direct starten met het bestrijden van uw ongedierte. Wij nemen altijd voldoende materialen mee, zodat u direct op ons kunt rekenen. 

  • Doordat we gebruiken van hoogwaardige bestrijdingsmiddelen en materialen zorgen we voor een minimale belasting van het milieu. 
  • De bestrijdingsmiddelen worden altijd op een kind en huisdier veilige manier toegepast. Veiligheid gaat bij ons boven alles.

Plan een vrijblijvende inspectie

Waarom Ongediertebestrijding Rijnmond?

  • Vrijblijvende inspectie
  • Beschikbaar van 08:00 tot 20:00 uur - 7 dagen per week
  • 100% discreet (geen reclame op auto en werkkleding)
  • Professioneel ongediertebestrijder voor bedrijven of uw huis
  • In het bezit van het Vakbekwaamheidscertificaat
  • Snel contact en eerlijk advies
  • Voldoet aan richtlijnen voor AIB, BRC en HACCP

Soorten ongedierte 

Ongedierte Rijnmond is naast het bestrijden van kakkerlakken ook gespecialiseerd in de bestrijding van: 

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over het ongediertebestrijding van kakkerlakken bij u in regio Rijnmond kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel voor snel contact naar 010 311 60 01. Tevens zijn we bereikbaar per e-mail en via het contactformulier.

CONTACTGEGEVENS

Ongediertebestrijding Rotterdam

info@ongediertebestrijding-rijnmond.nlwww.ongediertebestrijding-rijnmond.nl

010 – 311 60 01NL97 RABO 0332 0464 78
17168616
NL002021829.B36

Wat klanten over ons zeggen

M Shah

We zijn snel en super effectief geholpen! Hele vriendelijke man met professioneel advies. Heel erg meedenkend en oplossingsgericht. Zowel overdag als in de late avonduren beschikbaar.
Kortom een echte aanrader! Er zijn geen woorden om Bart te bedanken.

Sylvia

Helaas, had ik ook te maken met muizen. De muizen zaten tussen het plafond en bij mijn bovenbuurman in de muur. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Bart. Hij was erg vriendelijk en stuurde mij zoals afgesproken de offerte per email. Vervolgens ben ik akkoord gegaan en is er een afspraak gemaakt. Bart is 2 keer bij mij langs geweest en heeft netjes zoals afgesproken de muizen bestrijdt en de gaten gedicht. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, en raadt iedereen dit bedrijf aan, want ongedierte bestrijding Rijnmond is: snel, vakkundig en professioneel.

Marc

Hele vriendelijke man met verstand van zaken.

Gemakkelijk van uw ongedierte af!

Heeft u last van ongedierte, wij helpen u graag!

U heeft ongedierte waar genomen

Bel of mail ons direct

Wij komen zo spoedig mogelijk langs

Het ongedierte is bestreden

Waarom ongediertebestrijding rijnmond?

Wij zijn VCA gecertificeerd
Wij zijn professioneel
Wij zijn zeer snel

Kom met ons in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Ongediertebestrijding Rijnmond
info@ongediertebestrijding-rijnmond.nl www.ongediertebestrijding-rijnmond.nl 010 – 311 60 01 NL97 RABO 0332 0464 78
72344105
NL002021829.B36

Certificaten