Wespen bestrijden

Wespen bestrijding 

Hoewel de meeste mensen angstig worden van wespen, heeft dit insect net zo weinig kwade bedoelingen als een normale vlieg. Toch kan de wesp pijnlijk steken zodra deze zich bedreigt voelt. Is er een wespennest in de buurt? Dan probeert de wesp deze kosten wat het kost te beschermen. 

Heeft u last van wespen of een wespennest? Ga dan uiterst voorzichtig te werk en schakel direct een professionele ongediertebestrijder in. 

Ook tijdens de bestrijding worden wespen snel agressief en zijn steken onvermijdelijk.  Ongediertebestrijding Rijnmond biedt een zeer effectieve en duurzame manier van het bestrijden van wespen. Dankzij onze kennis en ervaring bent u dezelfde dag nog van uw wespen af.

Start vandaag nog met bestrijden 

Of bel 010 311 60 01

Wespennest verwijderen

Wespennesten komen vaak voor in bomen, onder dakpannen, in spouwmuren of boeiboorden en zelfs onder de grond. Ongediertebestrijding Rijnmond brengt allereerst de aanvliegroutes in kaart, zodat het wespennest getraceerd kan worden. Vervolgens spuiten we effectieve wespenpoeder in en rondom de ingangen van het wespennest. Op deze manier dragen voorbijvliegende wespen het poeder naar binnen, zodat het uiteindelijk bij de koningin terechtkomt. U merkt direct het verschil. 

Ongediertebestrijding Rijnmond is een gecertificeerde wespenbestrijder en biedt 100% garantie dat u binnen 24 uur van uw wespen af bent. 

Neem contact op 

Of bel 010 311 60 01

Wespen in huis: hoe herken je een plaag?

Een aantal wespen in huis kan al betekenen dat er een wespennest in de buurt is. Kijk goed rondom het huis, in de tuin of aan de rand/onder van uw dak. Wespennesten kunnen het hele jaar actief zijn, maar zijn tegen het eind van de zomer (augustus) vaak het grootst en zijn de wespen het agressiefst. 

Duitse wesp

De Duitse wesp, ook wel ‘limonadewesp’ genoemd, komt het meest voor in Nederland. In de zomer is hun nest volgroeid en kan een wespennest tot wel 5000 wespen bevatten. Je herkent de Duitse wesp is de felgele en zwarte dwarstekening op hun achterlijf. De werksters worden gemiddeld 10-15 mm lang, waar de koningin nog iets groter wordt, namelijk 20 mm lang. Vrouwtjes die in het najaar bevrucht zijn, beginnen in het voorjaar met het bouwen aan een nest. 

Heeft u last van wespen? Schakel dan een professionele bestrijdingsdienst in.  Ongediertebestrijding Rijnmond hanteert een effectieve bestrijdingswijze tegen wespen, waardoor u binnen 24 uur van uw wespen af bent. 

Start bestrijding 

Of bel 010 311 60 01

Wespen voorkomen

Wespen die binnen zitten, willen vaak maar een ding: weer naar buiten. U kunt voorkomen dat wespen naar binnen gaan door goed sluitende horren te plaatsen in open ramen. Daarnaast is het dichten van naden, kieren en spleten goed om te voorkomen dat ze daar hun nest gaan bouwen. Verder is het belangrijk om wespen geen kans te geven om bij uw voedsel te komen. Ook openstaande containers of prullenbakken dienen goed te worden gesloten.  

Kosten wespenbestrijding

De prijs voor voor het bestrijden van wespen bedraagt 70,- incl. BTW, voorrijkosten én garantie. Overigens is dit het totale bedrag dat u als particulier betaalt.

Bestrijdingswijze Ongediertebestrijding Rijnmond 

Wilt u snel van uw wespen afkomen? Ongediertebestrijding Rijnmond hanteert een duurzame en efficiënte bestrijdingswijze, zodat u direct van uw ongedierte af bent. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan. 

Contact
Nadat u contact heeft opgenomen, bellen wij u binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op 010 311 60 01. Vult u het contactformulier in? Dan bellen wij u binnen 24 uur terug. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. 

Uitvoering
In de meeste gevallen kunnen we na akkoord op de offerte, direct starten met het bestrijden van uw ongedierte. Wij nemen altijd voldoende materialen mee, zodat u direct op ons kunt rekenen. 

  • Doordat we gebruiken van hoogwaardige bestrijdingsmiddelen en materialen zorgen we voor een minimale belasting van het milieu. 
  • De bestrijdingsmiddelen worden altijd op een kind en huisdier veilige manier toegepast. Veiligheid gaat bij ons boven alles.

Laat u terugbellen 

Of bel 010 311 60 01

Waarom Ongediertebestrijding Rijnmond?

  • Beschikbaar van 08:00 tot 20:00 uur - 7 dagen per week
  • 100% discreet (geen reclame op auto en werkkleding)
  • Professioneel ongediertebestrijder voor bedrijven of uw huis
  • In het bezit van het Vakbekwaamheidscertificaat
  • Snel contact en eerlijk advies
  • Voldoet aan richtlijnen voor AIB, BRC en HACCP

Soorten ongedierte

Ongedierte Rijnmond is naast het bestrijden van wespen ook gespecialiseerd in de bestrijding van: 

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over het ongedierte bestrijding van wespen bij u in regio Rijnmond kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel voor snel contact naar 010 311 60 01. Tevens zijn we bereikbaar per e-mail en via het contactformulier.

CONTACTGEGEVENS

Ongediertebestrijding Rotterdam

info@ongediertebestrijding-rijnmond.nlwww.ongediertebestrijding-rijnmond.nl

010 – 311 60 01NL97 RABO 0332 0464 78
17168616
NL002021829.B36

Wat klanten over ons zeggen

M Shah

We zijn snel en super effectief geholpen! Hele vriendelijke man met professioneel advies. Heel erg meedenkend en oplossingsgericht. Zowel overdag als in de late avonduren beschikbaar.
Kortom een echte aanrader! Er zijn geen woorden om Bart te bedanken.

Sylvia

Helaas, had ik ook te maken met muizen. De muizen zaten tussen het plafond en bij mijn bovenbuurman in de muur. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Bart. Hij was erg vriendelijk en stuurde mij zoals afgesproken de offerte per email. Vervolgens ben ik akkoord gegaan en is er een afspraak gemaakt. Bart is 2 keer bij mij langs geweest en heeft netjes zoals afgesproken de muizen bestrijdt en de gaten gedicht. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, en raadt iedereen dit bedrijf aan, want ongedierte bestrijding Rijnmond is: snel, vakkundig en professioneel.

Marc

Hele vriendelijke man met verstand van zaken.

Gemakkelijk van uw ongedierte af!

Heeft u last van ongedierte, wij helpen u graag!

U heeft ongedierte waar genomen

Bel of mail ons direct

Wij komen zo spoedig mogelijk langs

Het ongedierte is bestreden

Waarom ongediertebestrijding rijnmond?

Wij zijn VCA gecertificeerd
Wij zijn professioneel
Wij zijn zeer snel

Kom met ons in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Ongediertebestrijding Rijnmond
info@ongediertebestrijding-rijnmond.nl www.ongediertebestrijding-rijnmond.nl 010 – 311 60 01 NL97 RABO 0332 0464 78
72344105
NL002021829.B36

Certificaten