Ongediertebestrijding voor bedrijven

Ongedierte kan grote en nadelige gevolgen hebben voor uw bedrijf. Zo kan ongedierte behalve fysieke schade ook imagoschade of gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Wacht daarom niet langer met het voorkomen en bestrijden van ongedierte.

Direct van uw ongedierte af 

Of bel 010 311 60 01

 

Hoe komt ongedierte in uw bedrijf terecht?

In veel gevallen is een gaatje van 0,5 centimeter of een raam dat een klein beetje openstaat al voldoende om binnen te komen. Voor al het ongedierte geldt dat zij afkomen op eten en warmte. Dus zelfs wanneer de hygiëne in uw bedrijf goed is geregeld, kan er sprake zijn van een ongedierteprobleem. Het soort ongedierte dat uw bedrijf binnentreed, hangt af van het seizoen. Zo zult u in de winter vaker last hebben van muizen en ratten, en in de zomer eerder te maken hebben met (fruit)vliegen, wespen of kakkerlakken.

Integrated Pest Management

Ongediertebestrijding Rijnmond hanteert een duurzame en efficiënte bestrijdingswijze, zodat u snel van uw ongedierte af bent. Dankzij 100% discretie (geen reclame op kleding en auto) kan verdere schade aan het imago beperkt blijven en zullen uw klanten of gasten ons niet zien. 

Start bestrijding 

Of bel 010 311 60 01

Ongediertebestrijding Rijnmond werkt op basis van Integrated Pest Management (IPM). IPM is een strategie die gericht is op het voorkomen van ongedierte op lange termijn. Door een combinatie van advies en grondige inspecties worden risico’s direct in kaart gebracht waardoor ongedierte kan worden voorkomen. Zo wordt er speciaal gelet op bouwkundige en hygiënische tekortkomingen. Daarnaast worden bestrijdingsmiddelen zodanig ingezet dat de risico's voor de menselijke gezondheid en het milieu minimaal zijn.

Ongedierte liever voorkomen dan bestrijden

Als ondernemer wilt u absoluut niets te maken hebben met ongedierte. Schade aan de reputatie van uw bedrijf moet koste wat het kost worden beschermd. Bij Ongediertebestrijding Rijnmond ligt de nadruk op zowel bestrijden als voorkomen van ongedierte. Zo bestaat ons eerste bezoek altijd uit een grondige inspectie, waarbij alle risico’s direct in kaart worden gebracht. In de meeste gevallen kunnen we na de inspectie direct starten met de bestrijding, zodat u zo snel mogelijk weer ongediertevrij bent. 

Bedrijven waar wij ongedierte bestrijden

Ongediertebestrijding Rijnmond is actief in heel Zuid-Holland en wordt ingezet door woningbouwverenigingen, makelaars, gemeenten, horeca en kantines. Zo blijft uw bedrijf voldoen aan de verplichte certificering normen, zoals HACCP, GAP, BRC, IFS, AIB en Tesco. 

Wilt u uw bedrijf beschermen tegen ongedierte? Bel direct op 010-3116001 om een afspraak te maken of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen vaak dezelde dag nog contact met u op.  

Plan een vrijblijvende inspectie

 

Waarom Ongediertebestrijding Rijnmond?

  • 100% discreet (geen reclame op auto en werkkleding)
  • 1e inspectie is altijd vrijblijvend
  • Beschikbaar van 08:00 tot 20:00 uur - 7 dagen per week
  • Professioneel ongediertebestrijder voor bedrijven of uw huis
  • In het bezit van het Vakbekwaamheidscertificaat
  • Snel contact en eerlijk advies
  • Voldoet aan richtlijnen voor AIB, BRC en HACCP

Soorten ongedierte 

Ongedierte Rijnmond is naast het bestrijden van kakkerlakken ook gespecialiseerd in de bestrijding van: 

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over ongediertebestrijding bij u in regio Rijnmond kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel voor snel contact naar 010 311 60 01. Tevens zijn we bereikbaar per e-mail en via het contactformulier.

CONTACTGEGEVENS

Ongediertebestrijding Rotterdam

info@ongediertebestrijding-rijnmond.nlwww.ongediertebestrijding-rijnmond.nl

010 – 311 60 01NL97 RABO 0332 0464 78
17168616
NL002021829.B36

Wat klanten over ons zeggen

M Shah

We zijn snel en super effectief geholpen! Hele vriendelijke man met professioneel advies. Heel erg meedenkend en oplossingsgericht. Zowel overdag als in de late avonduren beschikbaar.
Kortom een echte aanrader! Er zijn geen woorden om Bart te bedanken.

Sylvia

Helaas, had ik ook te maken met muizen. De muizen zaten tussen het plafond en bij mijn bovenbuurman in de muur. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Bart. Hij was erg vriendelijk en stuurde mij zoals afgesproken de offerte per email. Vervolgens ben ik akkoord gegaan en is er een afspraak gemaakt. Bart is 2 keer bij mij langs geweest en heeft netjes zoals afgesproken de muizen bestrijdt en de gaten gedicht. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, en raadt iedereen dit bedrijf aan, want ongedierte bestrijding Rijnmond is: snel, vakkundig en professioneel.

Marc

Hele vriendelijke man met verstand van zaken.

Gemakkelijk van uw ongedierte af!

Heeft u last van ongedierte, wij helpen u graag!

U heeft ongedierte waar genomen

Bel of mail ons direct

Wij komen zo spoedig mogelijk langs

Het ongedierte is bestreden

Waarom ongediertebestrijding rijnmond?

Wij zijn VCA gecertificeerd
Wij zijn professioneel
Wij zijn zeer snel

Kom met ons in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Ongediertebestrijding Rijnmond
info@ongediertebestrijding-rijnmond.nl www.ongediertebestrijding-rijnmond.nl 010 – 311 60 01 NL97 RABO 0332 0464 78
72344105
NL002021829.B36

Certificaten