Muizen bestrijden

Muizen bestrijding 

Een dier zo klein als een muis lijkt onschuldig. Toch kunnen muizen, net zoals ratten, voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen. Daarnaast is het natuurlijk niet prettig dat muizen echte knaag kampioenen zijn, waardoor ze met gemak kabels, deuren of zelfs uw meubels schade kunnen toebrengen. 

Heeft u een muis gezien? Dan is dat vaak het teken dat er meerdere zijn. We raden u aan om zo snel mogelijk te starten met professionele muizenbestrijding. 

Neem vandaag contact op 

Of bel 010 311 60 01

De huismuis

De huismuis is een van de bekendste muizen in West-Europa. Ze hebben vaak een vrij lange vacht en een dunne staart. Met een spitse snuit en relatief grote oren en ogen, lijken ze relatief groter dan de veldmuis. Deze knagers houden overigens geen winterslaap. Doordat hun tanden snel groeien, is het voor de muis belangrijk om zoveel en zovaak mogelijk te knagen.

Het herkennen van een muizenplaag

Muizen zijn extreem goed in verbergen. Heeft u last van een muizenplaag? Zelfs dan is het lastig om deze plaag te vinden. Toch kunt u een plaag goed herkennen aan de sporen die de muis achterlaat. De meest voorkomende signalen zijn: 

 • Knaagschade
 • Muizenkeutels 
 • Krassende of knaaggeluiden

Hoe bestrijd ik muizen? 

U wilt snel verlost zijn van de muizen in huis of in uw bedrijf. Doordat er talloze producten op de markt zijn, is het tegenwoordig vrij simpel om zelf te starten met het bestrijden van muizen. Enkele voorbeelden zijn muizengif, muizenvallen of ultrasoon geluid. 

Toch zien we dat dit niet altijd goed gaat, doordat de producten niet op correcte wijze worden ingezet. Door niet op juiste wijze te handelen, kan het zelfs voorkomen dat de muizenplaag erger wordt. Het advies van Ongediertebestrijding Rijnmond? Kies voor professionele en gecertificeerde ongediertebestrijder, zodat u zo snel mogelijk verlost bent van muizen. 

Kosten muizen bestrijding 

Het laten bestrijden van muizen kan al vanaf €85,- incl. voorrijkosten voor één bezoek en €170,- voor twee bezoeken (incl. voorrijkosten, garantie en wering werkzaamheden). Na een inspectie kunnen we u exact vertellen wat de bestrijding gaat kosten.

Start bestrijding 

Of bel 010 311 60 01

Bestrijdingswijze Ongediertebestrijding Rijnmond 

Wilt u snel van uw muizen af? Ongediertebestrijding Rijnmond hanteert een duurzame en efficiënte bestrijdingswijze, zodat u direct van uw ongedierte af bent. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan. 

Contact
Nadat u contact heeft opgenomen, bellen wij u binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op 010 311 60 01. Vult u het contactformulier in? Dan bellen wij u binnen 24 uur terug. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. 

Inspectie
Om een u goed en eerlijk advies te geven komen wij graag eerst langs voor een vrijblijvende inspectie. We brengen de bestrijdingsmogelijkheden in kaart en laten u direct weten wat de bestrijding exact gaat kosten. Bovendien zullen we u ter plekke voorzien van handige adviezen die u helpen om in de toekomst een plaag te voorkomen. 

Uitvoering
In de meeste gevallen kunnen we na akkoord op de offerte, direct starten met het bestrijden van uw ongedierte. Wij nemen altijd voldoende materialen mee, zodat u direct op ons kunt rekenen. 

 • Doordat we gebruiken van hoogwaardige bestrijdingsmiddelen en materialen zorgen we voor een minimale belasting van het milieu. 
 • De bestrijdingsmiddelen worden altijd op een kind en huisdier veilige manier toegepast. Veiligheid gaat bij ons boven alles.

Plan uw afspraak 

Of bel 010 311 60 01

Waarom Ongediertebestrijding Rijnmond?

 • Vrijblijvende inspectie
 • Beschikbaar van 08:00 tot 20:00 uur - 7 dagen per week
 • 100% discreet (geen reclame op auto en werkkleding)
 • Professioneel ongediertebestrijder voor bedrijven of uw huis
 • In het bezit van het Vakbekwaamheidscertificaat
 • Snel contact en eerlijk advies
 • Voldoet aan richtlijnen voor AIB, BRC en HACCP

Soorten ongedierte

Ongedierte Rijnmond is naast het bestrijden van muizen ook gespecialiseerd in de bestrijding van: 

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over ongediertebestrijding van muizen bij u in regio Rijnmond kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel voor snel contact naar 010 311 60 01. Tevens zijn we bereikbaar per e-mail en via het contactformulier.

CONTACTGEGEVENS

Ongediertebestrijding Rotterdam

info@ongediertebestrijding-rijnmond.nlwww.ongediertebestrijding-rijnmond.nl

010 – 311 60 01NL97 RABO 0332 0464 78
17168616
NL002021829.B36

Wat klanten over ons zeggen

M Shah

We zijn snel en super effectief geholpen! Hele vriendelijke man met professioneel advies. Heel erg meedenkend en oplossingsgericht. Zowel overdag als in de late avonduren beschikbaar.
Kortom een echte aanrader! Er zijn geen woorden om Bart te bedanken.

Sylvia

Helaas, had ik ook te maken met muizen. De muizen zaten tussen het plafond en bij mijn bovenbuurman in de muur. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Bart. Hij was erg vriendelijk en stuurde mij zoals afgesproken de offerte per email. Vervolgens ben ik akkoord gegaan en is er een afspraak gemaakt. Bart is 2 keer bij mij langs geweest en heeft netjes zoals afgesproken de muizen bestrijdt en de gaten gedicht. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, en raadt iedereen dit bedrijf aan, want ongedierte bestrijding Rijnmond is: snel, vakkundig en professioneel.

Marc

Hele vriendelijke man met verstand van zaken.

Gemakkelijk van uw ongedierte af!

Heeft u last van ongedierte, wij helpen u graag!

U heeft ongedierte waar genomen

Bel of mail ons direct

Wij komen zo spoedig mogelijk langs

Het ongedierte is bestreden

Waarom ongediertebestrijding rijnmond?

Wij zijn VCA gecertificeerd
Wij zijn professioneel
Wij zijn zeer snel

Kom met ons in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Ongediertebestrijding Rijnmond
info@ongediertebestrijding-rijnmond.nl www.ongediertebestrijding-rijnmond.nl 010 – 311 60 01 NL97 RABO 0332 0464 78
72344105
NL002021829.B36

Certificaten