Papiervisjes bestrijden

Papiervisjes bestrijding

Het papiervisje is een vleugelloos insect dat veel voorkomt op natte en vochtige plekken. Je vindt ze voornamelijk in keukens, badkamers, garages, en zelfs in boeken, tapijten of (resten van) voedingsmiddelen. Omdat ze amper 15 mm groot zijn, vallen ze niet snel op. Hoewel papiervisjes pas vanaf grote aantallen zichtbare schade kunnen toebrengen aan (bedrijfs)spullen, is een snelle bestrijding erg aan te raden. 

Neem vandaag contact op 

Of bel 010 311 60 01

Zilvervisje of papiervisje?

Papiervisjes lijken erg veel op zilvervisjes, terwijl hun levenswijze en daarmee de bestrijdingswijze fors van elkaar verschillen. Het papiervisje veroorzaakt meer schade dan het zilvervisje en vraagt om andere (voorzorgs)maatregelen. Het is dus goed om vast te stellen welk soort bij u actief is. Het papiervisje is grijs van kleur, bevat stippen en is 1 a 2 millimeter groter dan het zilvervisje. Bovendien heeft het papiervisje meer haren dan het zilvervisje. 

Heeft u last van zilvervisjes of papiervisjes, maar bent u niet zeker welk soort in uw huis voorkomt? Plan dan een vrijblijvende afspraak (link) in. 

Plan vrijblijvende inspectie 

Of bel 010 311 60 01

Hoe kunt u papiervisjes voorkomen? 

Het is belangrijk dat u zorgt voor optimale hygiëne. Probeer kleine donkere ruimtes zo droog mogelijk te houden en zorg voor een zo laag mogelijke temperatuur in huis. Een lage temperatuur zorgt voor een lagere luchtvochtigheid. Bij een luchtvochtigheid lager dan 50%, zullen papiervisjes uiteindelijk verdwijnen. Ook naden en kieren moeten worden dichtgemaakt. Probeer daarnaast zoveel mogelijk en goed te stofzuigen.   

Indien er sprake is van een plaag, dan raden we aan om een professionele bestrijdingsdienst in te zetten. 

Kosten papiervisjes bestrijding 

Papiervisjes laten bestrijden kan al vanaf €78,65 incl. BTW en voorrijkosten. Na een inspectie kunnen we u exact vertellen wat de bestrijding gaat kosten. 

Bestrijdingswijze Ongediertebestrijding Rijnmond 

Wilt u snel van uw papiervisjes afkomen? Ongediertebestrijding Rijnmond hanteert een duurzame en efficiënte bestrijdingswijze, zodat u direct van uw ongedierte af bent. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan. 

Contact
Nadat u contact heeft opgenomen, bellen wij u binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op 010 311 60 01. Vult u het contactformulier in? Dan bellen wij u binnen 24 uur terug. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. 

Inspectie
Om een u goed en eerlijk advies te geven komen wij graag eerst langs voor een vrijblijvende inspectie. We brengen de bestrijdingsmogelijkheden in kaart en laten u direct weten wat de bestrijding exact gaat kosten. Bovendien zullen we u ter plekke voorzien van handige adviezen die u helpen om in de toekomst een plaag te voorkomen. 

Uitvoering
In de meeste gevallen kunnen we na akkoord op de offerte, direct starten met het bestrijden van uw ongedierte. Wij nemen altijd voldoende materialen mee, zodat u direct op ons kunt rekenen. 

  • Doordat we gebruiken van hoogwaardige bestrijdingsmiddelen en materialen zorgen we voor een minimale belasting van het milieu. 
  • De bestrijdingsmiddelen worden altijd op een kind en huisdier veilige manier toegepast. Veiligheid gaat bij ons boven alles.

Laat u terugbellen 

Waarom Ongediertebestrijding Rijnmond?

  • Vrijblijvende inspectie
  • Beschikbaar van 08:00 tot 20:00 uur - 7 dagen per week
  • 100% discreet (geen reclame op auto en werkkleding)
  • Professioneel ongediertebestrijder voor bedrijven of uw huis
  • In het bezit van het Vakbekwaamheidscertificaat
  • Snel contact en eerlijk advies
  • Voldoet aan richtlijnen voor AIB, BRC en HACCP

Soorten ongedierte 

Ongedierte Rijnmond is naast het bestrijden van papiervisjes ook gespecialiseerd in de bestrijding van: 

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over het ongediertebestrijding van papiervisjes in regio Rijnmond kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel voor snel contact naar 010 311 60 01. Tevens zijn we bereikbaar per e-mail en via het contactformulier.

CONTACTGEGEVENS

Ongediertebestrijding Rotterdam

info@ongediertebestrijding-rijnmond.nlwww.ongediertebestrijding-rijnmond.nl

010 – 311 60 01NL97 RABO 0332 0464 78
17168616
NL002021829.B36

Wat klanten over ons zeggen

M Shah

We zijn snel en super effectief geholpen! Hele vriendelijke man met professioneel advies. Heel erg meedenkend en oplossingsgericht. Zowel overdag als in de late avonduren beschikbaar.
Kortom een echte aanrader! Er zijn geen woorden om Bart te bedanken.

Sylvia

Helaas, had ik ook te maken met muizen. De muizen zaten tussen het plafond en bij mijn bovenbuurman in de muur. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Bart. Hij was erg vriendelijk en stuurde mij zoals afgesproken de offerte per email. Vervolgens ben ik akkoord gegaan en is er een afspraak gemaakt. Bart is 2 keer bij mij langs geweest en heeft netjes zoals afgesproken de muizen bestrijdt en de gaten gedicht. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, en raadt iedereen dit bedrijf aan, want ongedierte bestrijding Rijnmond is: snel, vakkundig en professioneel.

Marc

Hele vriendelijke man met verstand van zaken.

Gemakkelijk van uw ongedierte af!

Heeft u last van ongedierte, wij helpen u graag!

U heeft ongedierte waar genomen

Bel of mail ons direct

Wij komen zo spoedig mogelijk langs

Het ongedierte is bestreden

Waarom ongediertebestrijding rijnmond?

Wij zijn VCA gecertificeerd
Wij zijn professioneel
Wij zijn zeer snel

Kom met ons in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Ongediertebestrijding Rijnmond
info@ongediertebestrijding-rijnmond.nl www.ongediertebestrijding-rijnmond.nl 010 – 311 60 01 NL97 RABO 0332 0464 78
72344105
NL002021829.B36

Certificaten