Muizen bestrijden in Rotterdam en omgeving

Schakel Ongediertebestrijding Rijnmond in om muizen te bestrijden bij u thuis in Rotterdam. Wij ontzorgen u als het aankomt op het bestrijden van ongedierte in uw huis of bedrijfspand. Als u last heeft van muizen, ratten, wespen of ander ongedierte zijn wij snel op locatie. Bij spoedgevallen is onze ongediertebestrijder binnen 24 uur op locatie.

Preventieve oplossingen voor muizen

Ook voor preventieve oplossingen zit u goed bij ons. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij een proactieve en preventieve bestrijding van ongedierte voor bedrijven aan. Door middel van duurzame technologieën en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen voorkomen wij overlast.

muizen bestrijden ongediertebestrijding rijnmond

Muizen laten bestrijden door Ongediertebestrijding Rijnmond

  • Binnen 24 uur van muizen en ratten af
  • Professionele ongediertebestrijder voor bedrijven of uw huis
  • Snel contact en eerlijk advies
  • Lage en transparante kosten
  • Elke dag beschikbaar, zowel ’s ochtends als ’s avonds
  • Vrijblijvende inspectie
  • Voldoet aan richtlijnen voor AIB, BRC en HACCP
  • Actief in regio Rijnmond, met 

Neem voor meer informatie over het bestrijden van muizen in uw huis of pand in Rotterdam gerust contact op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende inspectie. Bel naar 010 311 60 01.

Professionele ongediertebestrijding van muizen

Het is niet fris om muizen in huis of in uw bedrijfspand te hebben. Dit wordt als erg onhygiënisch ervaren. Ook kunnen ze voor schade aan uw pand, elektronica of uw interieur zorgen. Wanneer muizen voor overlast zorgen is Ongedierte Rijnmond snel bij u op locatie in Rotterdam om deze te bestrijden.

“Wij zijn binnen 24 uur terplaatse bij spoedgevallen.”

Muizen bestrijden in Rotterdam?

Ongediertebestrijding Rijnmond zorgt bij vele bedrijven en instellingen in Rotterdam voor preventieve maatregelen tegen overlast van ongedierte zoals muizen. Dit overlast voorkomen is effectiever dan de muizen achteraf te moeten bestrijden. Hierbij wordt in het bijzonder gekeken naar tekortkomingen op bouwkundig en hygiënisch gebied.

Onze duurzame oplossingen bieden u uitgebreide rapportages en eenvoudige toegang tot onze online en realtime-informatiebron over het bestrijden van ongedierte.

“Voorkomen is beter dan bestrijden.”

Ook voor het bestrijden van andere soorten ongedierte

Ongedierte Rijnmond is naast het bestrijden van muizen ook gespecialiseerd in ongediertebestrijding van andere plagensoorten. Schakel ons in wanneer u overlast ervaart van:

Neem direct vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over het ongediertebestrijding van muizen bij u in Rotterdam kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel voor snel contact naar 010 311 60 01. Tevens zijn we bereikbaar per e-mail en via het online contactformulier.

CONTACTGEGEVENS

Ongediertebestrijding Rotterdam

info@ongediertebestrijding-rijnmond.nlwww.ongediertebestrijding-rijnmond.nl

010 – 311 60 01NL97 RABO 0332 0464 78
17168616
NL002021829.B36

Wat klanten over ons zeggen

M Shah

We zijn snel en super effectief geholpen! Hele vriendelijke man met professioneel advies. Heel erg meedenkend en oplossingsgericht. Zowel overdag als in de late avonduren beschikbaar.
Kortom een echte aanrader! Er zijn geen woorden om Bart te bedanken.

Sylvia

Helaas, had ik ook te maken met muizen. De muizen zaten tussen het plafond en bij mijn bovenbuurman in de muur. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Bart. Hij was erg vriendelijk en stuurde mij zoals afgesproken de offerte per email. Vervolgens ben ik akkoord gegaan en is er een afspraak gemaakt. Bart is 2 keer bij mij langs geweest en heeft netjes zoals afgesproken de muizen bestrijdt en de gaten gedicht. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, en raadt iedereen dit bedrijf aan, want ongedierte bestrijding Rijnmond is: snel, vakkundig en professioneel.

Marc

Hele vriendelijke man met verstand van zaken.

Gemakkelijk van uw ongedierte af!

Heeft u last van ongedierte, wij helpen u graag!

U heeft ongedierte waar genomen

Bel of mail ons direct

Wij komen zo spoedig mogelijk langs

Het ongedierte is bestreden

Waarom ongediertebestrijding rijnmond?

Wij zijn VCA gecertificeerd
Wij zijn professioneel
Wij zijn zeer snel

Kom met ons in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Ongediertebestrijding Rijnmond
info@ongediertebestrijding-rijnmond.nl www.ongediertebestrijding-rijnmond.nl 010 – 311 60 01 NL97 RABO 0332 0464 78
72344105
NL002021829.B36

Certificaten